genti de laptop

Genti de laptop dupa marimea display-ului

Alegeti geanta dupa marimea display-ului pentru a-ti usura cautarea...

  • Culchie

    Realizat din microfibra 100% Slippertex™, se amplaseaza intre tastatura si ecranul laptop-ului, pentru a impiedica producerea oricaror zgarieturi Veti putea curata ecranul laptop-ului cu ajutorul lui si daca sunteti nevoit il veti putea utiliza si pe post de mouse pad.

  • Slip

    Ai platit bani castigati greu pentru el si ai semnat cu sange pentru a avea informatii nelimitate. Acum trebuie doar sa pui putin sclipici pe aceasta minunata jucarioara care iti schimba viata. Aceste buzunare dichisite au captuseala din plus, protejandu-ti iPhone-ul sau iTouch-ul intr-o maniera la moda.

Produse recomandate
laptopgear.ro este un magazin online cu accesorii premium pentru portabile; poate fi o geanta de notebook, un rucsac de laptop sau chiar o husa de laptop pe gustul tau. Marcile si produsele pe care le recomandam sunt atent analizate si testate in prealabil. De aceea laptopgear.ro iti returneaza banii timp de 30 de zile daca te razgandesti sau nu esti multumit de produs. Cum au apreciat clientii magazinului serviciile noastre poti vedea pe pagina de feedback de pe site.