Politica de Confidentialitate

Neocomm S.R.L. este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 18823.
 
Neocomm S.R.L. confirma faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea Nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
 
Neocomm S.R.L. garanteaza siguranta si confidentialitatea datelor gazduite si transmise cu ajutorul sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi utilizate de catre Neocomm S.R.L. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diferite oferte speciale, promotii etc, numai cu acordul obtinut in prealabil de la client.
 
Conform cerintelor Legii Nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii Nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Conform cerintelor Legii Nr. 677/2001S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dvs. sau o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt: reclama, marketing si publicitate, dar si servicii de comunicatii electronice. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind utilizate pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul dumneavoastra de a furniza aceste date determina imposibilitatea noastra de a livra produsele.
 
Conform Legii Nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*.
 
*Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail confidential [at] laptopgear.ro sau la numarul de telefon: 0723 045 555. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
 
Daca unele dintre datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
 
Neocomm S.R.L. utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare.
 
Serverele pe care site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si atunci cand este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de Neocomm S.R.L. este periodic analizata in privinta securitatii.
 
Neocomm S.R.L. isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere.
 
Neocomm S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara preaviz.
 
Orice incercare, de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site www.laptopgear.ro, cu exceptia detinatorului sau legal - Neocomm SRL, fara acordul prealabil al Neocomm S.R.L., da dreptul unilateral si neechivoc ca Neocomm S.R.L. sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legale competente pentru sanctionarea acestor fapte.
 
Garantam securitatea si confidentialitatea datelor transmise prin sistemul informatic. Furnizarea datelor personale nu implica nicio obligatie din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita oricand stergerea datelor personale din baza de date.
 
Neocomm S.R.L. va respecta informatiile confidentiale pe care le-ati furnizat si NU va vinde, NU va inchiria si NU va face barter cu listele de emailing ale clientilor sai.
 
Neocomm S.R.L. solicita nume, adrese de e-mail, numere de telefon, date de la clientii sai care vor fi folosite in scopul finalizarii comenzilor cat mai corect si rapid.
 
Ne rezervam dreptul de a anula comenzile incomplete sau facute fara informatii de baza ca telefon de contact.
 
Orice modificare a acestor reguli de confidentialitate va fi comunicata pe site-ul www.laptopgear.ro cu cel putin 10 zile inainte de implementarea sa.    
 
Informatiile colectate inainte de implementarea schimbarilor vor fi asigurate in conformitate cu regulile de confidentialitate valabile la momentul furnizarii datelor.  

Livram din 2008 accesorii premium pentru echipamente portabile.

laptopgear.ro este un magazin online cu accesorii premium pentru portabile; poate fi o geanta de notebook, un rucsac de laptop sau chiar o husa de laptop pe gustul tau. Marcile si produsele pe care le recomandam sunt atent analizate si testate de noi inainte de a lua decizia listarii lor. De aceea laptopgear.ro iti returneaza banii timp de 365 de zile daca te razgandesti sau nu esti multumit de produs. Cum au apreciat clientii magazinului serviciile noastre poti vedea pe pagina de feedback de pe site.

Str General Nicolae Dona 22-24, Sector 1, Bucuresti RO - 0722 100 199
alta diagonala
alege diagonala