Booqpad

Husa Booqpad, special conceputa pentru oameni creativi si dinamici exceleaza prin design elegant,cat si protectie ridicata pentru iPad 2.

Daca ai nevoie sa-ti prezinti ideile foarte repede ai la indemana ipad-ul intr-o parte si carnetel de notite in cealalta.Husa este facuta din piele,iar interiorul este construit simetric pentru utilizatorii stangaci. Interiorul este rezultatul multor ani de experienta in design interior pentru genti. Are un buzunar pentru ipad, buzunare pentru carti de vizita, buzunar pentru bani, buzunar central pentru stilou si suport pentru carnetelul de 50 de coli A5 care vine in pachet cu husa. James Bond sigur isi prezinta ideile pe ipad 2 folosind aceasta husa.

Hartia este facuta din 30% materiale ecologice.

Nu au fost gasite produse dupa criteriile solicitate

Livram din 2008 accesorii premium pentru echipamente portabile.

laptopgear.ro este un magazin online cu accesorii premium pentru portabile; poate fi o geanta de notebook, un rucsac de laptop sau chiar o husa de laptop pe gustul tau. Marcile si produsele pe care le recomandam sunt atent analizate si testate de noi inainte de a lua decizia listarii lor. De aceea laptopgear.ro iti returneaza banii timp de 365 de zile daca te razgandesti sau nu esti multumit de produs. Cum au apreciat clientii magazinului serviciile noastre poti vedea pe pagina de feedback de pe site.

Str General Nicolae Dona 22-24, Sector 1, Bucuresti RO - 0723 045 555
alta diagonala
alege diagonala