Returnarea usoara a produsului.

Politica noastra de retur usor in 365 de zile.
Te invitam sa descarci formularul de retur pe care trebuie sa il trimiti catre noi impreuna cu produsul returnat.

Retur pentru ca te-ai razgandit

Produsele achizitionate de la laptopgear.ro vin insotite de o Garantie de Razgandire de 365 zile. Daca produsul comandat nu este ceea ce ti-ai dorit il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului(minus cheltuielile de transport) intr-un interval de timp de 365 de zile de la data achizitiei.

Toate produsele returnate trebuie sa fie intr-o stare perfecta, fara urme ale utilizarii. Este necesara si dovada achizitiei - factura in copie. Daca produsul nu este in aceleasi conditii ca in momentul livrarii te invitam sa ne contactezi inainte de a-l trimite pentru a te scuti de efectuarea unor cheltuieli inutile. Percepem o taxa de 50 lei pentru procesarea si returnarea produselor care nu au etichetele original, fara elemente din ambalaj sau intregul ambalaj(in cazul produselor achizitionate cu mai mult de 14 zile inainte), au componente lipsa sau au, la data trimiterii coletului, mai mult de 365 zile de la data achizitiei .

Iti recomandam sa utilizezi serviciile de curierat, care permit urmariea coletului; nu suntem raspunzatori pentru coletele pierdute pe drumul catre noi.
Garantia de Razgandire de 365 zile nu este aplicabila comenzilor mai mari de 10 exemplare (comenzi en-gros). Pentru aceste comenzi vor fi emise garantii specifice.

Schimburi

Toate schimburile vor fi procesate conform procedurii valabile in cazul exercitarii Garantiei de Razgandire de 365 de zile. Daca doresti sa iti schimbi geanta cu un alt model te rugam sa plasezi comanda pentru noul produs si sa returnezi primul produs solicitand echipei laptopgear.ro returnarea valorii produsului.

Retur in baza garantiei

1. Cand primesti comanda
Facem tot posibilul ca produsele sa fie livrate fara defecte. Dar in cazul in care primesti un produs defect tot ce ai de facut este sa contactezi echipa de suport de la laptopgear.ro si vom aranja ca produsul sa fie inlocuit pe cheltuiala noastra.

2. Retur pentru defect aparut in perioada de garantie
Toate defectele aparute in perioada de garantie se vor trata direct cu producatorul sau importatorul respectivului produs. Daca apar probleme in perioada de garantie oferita de producator te invitam sa contactezi direct producatorul sau importatorul pentru rezolvarea acestei situatii. Te rugam sa NU returnezi produsul defect la laptopgear.ro pentru rezolvare; dar daca doresti asistenta in rezolvarea problemei vom fi bucurosi sa te indrumam.

Livram din 2008 accesorii premium pentru echipamente portabile.

laptopgear.ro este un magazin online cu accesorii premium pentru portabile; poate fi o geanta de notebook, un rucsac de laptop sau chiar o husa de laptop pe gustul tau. Marcile si produsele pe care le recomandam sunt atent analizate si testate de noi inainte de a lua decizia listarii lor. De aceea laptopgear.ro iti returneaza banii timp de 365 de zile daca te razgandesti sau nu esti multumit de produs. Cum au apreciat clientii magazinului serviciile noastre poti vedea pe pagina de feedback de pe site.

Str General Nicolae Dona 22-24, Sector 1, Bucuresti RO - 0722 100 199
SAL SOL
alta diagonala
alege diagonala