Silver Dig L
Castiga o geanta de laptop Crumpler Silver Dig

Pentru ca Silver e noul aur.
Silver Dig L este geanta perfecta pentru laptopuri de 13, 14, 15 si 15.4". Este realizata din material patentat Crumpler Chicken Tex Supreme™1000d, cu bretea pentru umar reglabila si cu sistem captusit pentru protectia spatelui.

Fiecare Silver Dig este realizat manual si vine insotit de o Garantie de 30 de ani.

Cum poti participa:
Pentru a participa la concurs trebuie sa completezi campurile de mai jos. Fiecare camp este obligatoriu. Nu vom distribui informatiile tale personale nimanui. Iti vom trimite pe adresa de email doar informatii si promotii laptopgear; astfel vei afla primul de promotiile noastre exclusive si de cele mai noi produse disponibile.
Ce fel de laptop ai?:
Ce camera foto folosesti?:
Ce tip de tel. mobil ai?:

Livram din 2008 accesorii premium pentru echipamente portabile.

laptopgear.ro este un magazin online cu accesorii premium pentru portabile; poate fi o geanta de notebook, un rucsac de laptop sau chiar o husa de laptop pe gustul tau. Marcile si produsele pe care le recomandam sunt atent analizate si testate de noi inainte de a lua decizia listarii lor. De aceea laptopgear.ro iti returneaza banii timp de 365 de zile daca te razgandesti sau nu esti multumit de produs. Cum au apreciat clientii magazinului serviciile noastre poti vedea pe pagina de feedback de pe site.

Str General Nicolae Dona 22-24, Sector 1, Bucuresti RO - 0722 100 199
alta diagonala
alege diagonala