xxxxx

 
     
 

Organizeaza-te! Fotografiaza-ti "salata" de cabluri din spatele computerului sau de pe birou si cu cat ai mai multe cabluri incurcate, cu atat ai mai multe sanse sa castigi un set de trei testoase (Cable Turtles) cu care sa ti le organizezi.

Ca sa participi la concurs, trebuie sa "Like" -uiesti pagina LaptopGear pe Facebook, dupa care poti urca pe Wall-ul LaptopGear fotografia cu care vrei sa te inscrii in concurs. Dupa ce ai uploadat-o, aplica-i o eticheta (Tag) cu numele tau si gata. Tag-uirea se face din partea dreapta (jos) a pozei.

Concursul incepe azi si se termina pe 14 iulie. Poti urca mai multe poze, dar incearca sa te limitezi la una care sa fie edificatoare.

Succes!

turtles
facebook

aboneaza-te

Daca doresti sa fii la curent cu noutatile si promotiile exclusive de pe laptopgear.ro te poti abona la newsletter completand formularul de mai jos. 
 

Livram din 2008 accesorii premium pentru echipamente portabile.

laptopgear.ro este un magazin online cu accesorii premium pentru portabile; poate fi o geanta de notebook, un rucsac de laptop sau chiar o husa de laptop pe gustul tau. Marcile si produsele pe care le recomandam sunt atent analizate si testate de noi inainte de a lua decizia listarii lor. De aceea laptopgear.ro iti returneaza banii timp de 365 de zile daca te razgandesti sau nu esti multumit de produs. Cum au apreciat clientii magazinului serviciile noastre poti vedea pe pagina de feedback de pe site.

Str General Nicolae Dona 22-24, Sector 1, Bucuresti RO - 0722 100 199
SAL SOL
alta diagonala
alege diagonala